Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Amenajari interior/exterior


Amenajari interior/exterior

Caminul este acel loc in care ne petrecem o mare parte din timpul liber, astfel ca amenajarea acestuia reprezinta o sarcina importanta. Pentru ca locuinta dumneavoastra sa arate exact asa cum v-ati dorit, trebuie sa apelati la serviciile unei firme de amenajari interioare si exterioare. Noi va stam la dispozitie cu cei mai buni specialisti in amenajari interior/exterior, fiecare locuinta fiind personalizata cu stil si materiale de calitate.


Servicii

Serviciile de amenajare constau in zugravire si montaj gresie si faianta, precum si alte retusuri necesare pentru ca peretii interiori sau exteriori sa arate perfect. Zugravirea reprezinta operatia de finisare a tavanului si peretilor prin aplicarea vopselei cu ajutorul trafaletului. Aceasta operatiune se desfasoara pe mai multe etape: slefuirea peretilor, amorsarea, mici reparatii si retusuri si aplicarea a cel putin doua straturi de vopsea. Noi utilizam vopsea lavabila de calitate superioara, produsa de brand-uri recunoscute international, astfel ca lucrarea va avea rezultate excelente.

In ceea ce priveste montajul gresiei si al faiantei, putem efectua aceasta operatiune atat la interior, cat si la exterior. Acolo unde pardoseala nu este dreapta, vom turna sapa autonivelanta si abia apoi vom monta gresia. La fel procedam si in cazul peretilor, care sunt indreptati cu ajutorul tencuielii sau gips cartonului. Cu materialele alese de catre dumneavoastra realizam placari cu gresie si faianta moderne, acestea fiind cele mai des intalnite finisaje din bai si bucatarii.

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre de amenajari interior/exterior, va rugam sa ne contactati!