Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Zugraveli de bloc


Zugraveli scari de bloc

Zugraveala reprezinta o etapa importanta in amenajarea locuintelor si spatiilor de orice tip, aceasta fiind cea care influenteaza estetic interiorul acestora. Noi va stam la dispozitie cu o paleta larga de vopsea si culori dintre care puteti alege ceea ce se potriveste cel mai bine scarii de bloc. Fie ca este vorba despre o constructie noua sau despre un bloc ce are nevoie de renovare, specialistii nostri fac tot posibilul pentru ca peretii sa capete un aspect modern si placut.


Asadar, efectuam zugraveli scari de bloc cu materiale de calitate superioara si tehnologii moderne, executia acestora fiind impecabila. Indiferent ca doriti o zugraveala monocolora sau o combinatie originala de culori, vom gasi cea mai buna solutie impreuna cu dumneavoastra. Specialistii nostri va ofera consultanta si va ajuta sa luati cea mai buna decizie, rezultatul fiind pe placul tuturor.


Pentru a obtine o zugraveala perfecta, specialistii nostri parcurg mai multe etape:

  • Curatarea stratului de vopsea sau zugraveala (straturile vechi de huma, zugraveala sau lavabila trebuie indepartate inainte de a zugravi din nou peretii)
  • Efectuarea eventualelor reparatii (in urma curatarii peretilor, crapaturile si imperfectiunile trebuie reparate cu adeziv sau tencuiala)
  • Gletuirea peretilor (pentru a obtine o suprafata neteda se aplica un strat de glet )
  • Amorsarea suprafetei (cu ajutorul unei bidinele se va aplica amorsa pe suprafata peretilor; pentru rezultate excelente, este important ca aceasta sa se usuce complet)
  • Zugravirea/vopsirea peretilor ( in cele din urma, se aplica cel putin doua starturi de vopsea lavabila de orice tip, in functie de preferinte)

Preturile sunt stabilite in functie de suprafata de necesita reconditionare, produsul ales, modul de aplicare , precum si personalul necesar. Pentru mai multe detalii despre zugraveli scari de bloc, va rugam sa ne contactati!