Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Curatenie


Curatenie subsoluri bloc si asociatii locatari

Serviciul de curatenie asociatii locatari si subsoluri blocuri este special conceput pentru cei care isi doresc un spatiu mai curat, asigurat de catre o firma specializata. Cu totii stim ca in general, femeia de serviciu este cea care asigura curatenia in blocuri si nu intotdeauna se intampla ca aceasta sa isi faca treaba asa cum trebuie. Din fericire, Igiena Romserv DDD vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune servicii de curatenie si va ofera pachete de curatare si igienizare blocuri si subsoluri extrem de avantajoase.


Servicii de curatenie rapide si calitative

Asociatiile de locatari vor scapa de orice grija in perioada concediilor, atunci cand femeia de serviciu este plecata si necesita inlocuitor. Echipa noastra de curatenie va fi prezenta mereu la datorie, fara sa mai fie anuntata, in urma stabilirii unui program de comun acord. Cu siguranta veti observa diferenta dintre serviciile prestate cu unelte clasice (matura si mop) si serviciile de curatenie asigurate cu echipamente profesionale de spalare si curatare a suprafetelor. Totodata, detergentii folositi de noi sunt tot profesionali, astfel ca gradul de igiena va fi mult mai ridicat.

In ceea ce priveste subsolurile, acestea sunt greu de curatat, mai ales spatiile in care accesul este dificil. Din fericire, angajatii nostri au experienta necesara pentru a face fata oricarei provocari. Astfel, suprafata va fi maturata, deseurile stranse vor fi transportate la container, iar la cererea dumneavoastra, suprafetele pot fi si dezinfectate sau tratate impotriva daunatorilor. In plus, serviciile de curatenie pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor nostri.

Alege servicii de curatenie de la Igiena Romserv DDD!

Firmele de curatenie sunt la mare cautare in prezent, eficienta acestora fiind cu mult superioara serviciilor clasice efectuate de clasicele menajere sau femei de serviciu. De aceea, noi ne dorim sa va dam o mana de ajutor si va oferim servicii de curatenie pentru asociatii locatari si subsoluri bloc, la cele mai avantajoase preturi. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, va rugam sa ne contactati!