Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Deratizare


Deratizare cu solutii profesionale

Soarecii si sobolanii sunt specii de rozatoare daunatoare, acestea provocand daune materiale majore. Mai mult, rozatoarele sunt si o amenintare pentru sanatatea oamenilor, intrucat ele sunt considerate purtatori de germeni si alte boli infecto-contagioase grave. In cazul in care semnalati prezenta acestora, cereti ajutorul unei firme spcializate cat mai repede. Noi va punem la dispozitie servicii complete de deratizare, combaterea rozatoarelor fiind asigurata cu ajutorul capcanelor cu momeli sau eliminarea punctelor de acces ale acestora.


Ce inseamna procesul de deratizare?

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate cu scopul de a elimina soarecii si sobolanii si de a-i mentine la un nivel numeric redus. In tara noastra, exista mai multe familii de rozatoare, cu peste 35 de specii si subspecii, astfel ca prezenta lor este crescuta. Din cauza inmultirii excesive si a cresterii permanente a dintilor incisivi, acestea consuma cantitati mari de produse agroalimentare si provoaca daune materiale, cat si fizice semnificative.

Procesul de deratizare se face regulat, o data la trei luni, pentru a impiedica refacerea coloniei de daunatori. Acesta consta in amplasarea unor capcane cu momeli si blocarea punctelor de intrare identificate. Dintre toate, capcanele cu momeli sunt cel mai des folosite, dar si cele mai eficiente, avand in vedere ca rozatoarele se alimenteaza in mod obisnuit cu cereale, fructe, carne sau alte alimente de care vor fi atrase fara indoiala. Mai intai se identifica zonele de intrare, in apropierea carora se presara pudra de talc. In functie de urmele lasate de rozatoare vom stabili traseul si vom planifica amplasarea capcanelor. In cele din urma, gaurile sunt astupate cu beton.

Care sunt primele semne ale infestarii cu soareci si sobolani?

  • Prezenta excrementelor de rozatoare in dulapuri, sertare, sub mobila, sub chiuveta etc

  • Urme de textile, plante uscate sau hartie maruntite

  • Mirosuri neplacute provenite din locuri greu accesibile

Asadar, in momentul in care observati aceste semne atat in interiorul locuintei, cat si in gospodaria dumneavoastra, este timpul sa ne cereti ajutorul.

De ce sa alegeti serviciile noastre de deratizare?

Igiena Romserv DDD se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice (gradinite, scoli, societati comerciale etc). Cu o experienta vasta in domeniu, personal pregatit si echipamente moderne, oferim servicii DDD personalizate in functie de necesitatile fiecarui client. Raspundem solicitarilor de deratizare cu promtitudine si ne adaptam in functie de programul si disponibilitatea dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre serviciile si tarifele serviciului de deratizare, va rugam sa ne contactati!