Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Dezinfectie


Dezinfectie cu substante specializate

In fiecare zi suntem expusi miliardelor de microorganisme , mai ales in locurile publice, acestea fiind un pericol pentru sanatatea noastra. De aceea, preventia este cea mai buna solutie atunci can vine vorba despre siguranta familiei noastre, iar dezinfectia reprezinta cea mai complexa metoda de decontaminare. Prin dezinfectie sunt distrugi agentii patogeni, virusii si microorganismele vegetale sau animale prezente in mediul inconjurator. Mai intai se reduce concentratia de microorganisme patogene, dupa care se neutralizeaza calitatile agresive ales acestora, urmand etapa de sterilizare.


Tipuri si metode de dezinfectie

Datorita evolutiei tehnologice constante, substantele folosite pentru dezinfectie sunt din ce in ce mai eficiente, dar si mai accesibile. Asadar, exista mai multe metode de dezinfectie:

  • Dezinfectie cu mijloace fizice (radiatii gama, actionare cu raze UV, actionare cu ultrasunete, spalare)

  • Dezinfectie cu substante chimice ( prin pulverizare, stergere, stropire, vaporizare, aerosolizare, stergere, scufundare)

  • Dezinfectie asociata (combinarea metodelor fizice cu cele chimice)

Dezinfectia realizata de firma noastra are caracter profesional. Toate substantele folosite sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, iar echipamentele speciale ne ajuta sa actionam chiar si in cele mai greu accesibile spatii.

In functie de scopul si natura ei, dezinfectia poate fi de mai multe tipuri:

  • Curativa (de combatere) – se realizeaza la primele semne de aparitie a unor boli infectioase si are ca scop combaterea definitiva a agentilor patogeni responsabili de aparitia acestora.

  • Profilactica (de prevenire) – se realizeaza cu scopul de a preveni si de a distruge agentii patogeni din anumite spatii , ce pot avea efecte negative asupra oamenilor, animalelor si pasarilor domestice.

Cat costa serviciile de dezinfectie?

Costul operatiunilor de dezinfectie este stabilit in functie de tipul agentului patogen ce trebuie combatut, suprafata ce urmeaza sa fie tratata, gradul de infestare, dar si frecveta interventiilor. Cu toate acestea, compania noastra incearca sa va ofere servicii de calitate superioara la tarife cat mai avantajoase, scopul nostru principal fiind satisfactia clientului, dar mai ales siguranta acestuia. Asadar, pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.