Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Gazari cereale


Gazari cereale pentru tinerea la distanta a daunatorilor

Depozitarea cerealelor reprezinta o adevarata provocare pentru agricultori, intrucat daunatorii pot aduce pagube mari daca nu sunt tinuti la distanta din timp. Serviciile de gazari cereale pe care vi le oferim au scopul de a indeparta in mod eficient daunatorii, cu efort minim si costuri cat mai reduse. Cu toate ca cerealele sunt depozitate in spatii amenajate corespunzator, numeroasele specii de insecte si rozatoarele gasesc o modalitate de a patrunde. Noi intervenim in cel mai scurt timp cu solutii eficiente, pentru ca pierderile dumneavoastra sa fie cat mai mici.


De ce sunt necesare aceste gazari cereale?

Dupa cum spuneam, cerealele reprezinta o tentatie reala pentru multe specii de insecte, dar mai ales pentru rozatoare. In ceea ce priveste cei mai frecventi daunatori din categoria insectelor,acestia fac parte din doua grupuri:

  • grupul coleopterelor ( gargarita graului, gandacul mauritan, , gargarita orezului, gandacul din Surinam)

  • grupul lepidopterelor (molia graului, molia cerealelor, molia fructelor uscate)

Desigur, rozatoarele sunt o amenintare la fel de mare, mai ales ca acestea pot sa provoace pagube foarte mari agricultorilor. Prin urmare, cea mai simpla metoda este preventia, dar si supravegherea atenta a depozitelor de cereale. In cazul in care identificati prezenta insectelor sau rozatoarelor, cereti ajutorul unei firme de gazari cereale in cel mai scurt timp.

Gazari cereale cu personal specializat!

Operatiunea de gazare a cerealelor poate fi una destul de periculoasa pentru dumneavoastra, dar si pentru cei din jur. De aceea, recomandam sa apelati la serviciile firmelor autorizate, pregatite sa intervina in orice conditii, cu echipamente si solutii adecvate. Noi beneficiem de aparatura moderna si personal calificat, substanta utilizata pentru procesul de gazare cereale fiind Fosfura de Aluminiu 57%. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!