Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Ignifugare


Ignifugare – protejeaza-ti constructiile de lemn impotriva focului!

Ignifugarea reprezinta procedura prin care materialele combustibile sunt tratate cu ignifuganti, pentru ca acestea sa aiba o rezistenta crescuta la foc. Prin ignifugare, propagarea incendiului este incetinita datorita substantelor inhibatoare de flacara. Firma noastra utilizeaza cele mai eficiente solutii de ignifugare, acestea fiind destinate atat constructiilor noi, cat si celor vechi. Pentru noi, siguranta clientilor este mai presus de orice, astfel ca nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de calitate.


De ce sa optezi pentru ignifugare?

Orice cladire sau imobil este supusa riscului de producere a unui incendiu, dat fiind ca majoritatea materialelor de constructie sunt inflamabile. O simpla scanteie poate declansa un dezastru cu urmari necontrolate, motiv pentru care ignifugarea este cea mai buna metoda de preventie. Lemnul si plasticul sunt cele mai des inatalnite materiale combustibile, amenintarea unui incendiu fiind foarte mare. Asadar, sta in puterea noastra sa ne convingem clientii ca procesul de ignifugare este absolut necesar, daca isi doresc un imobil sigur.

Noi asiguram ignifugarea tuturor produselor din lemn sau pe baza de lemn, indiferent ca suprafata acestora este de tip PFL, PAL, PAF, PAL-CON etc. Tratarea se face la suprafata sau/si in masa lor, cu produse de ignifugare de inalta calitate, respectandu-se toate indicatiile producatorului. Astfel, specialistii nostri au grija ca materialele combustibile sa fie bine acoperite cu substanta ignifuga, dar si sa se usuce complet. Odata finalizat procesul de ignifugare, materialele prezinta o rezistenta sporita la incendiu.

De ce sa alegeti Igiena Romserv DDD pentru ignifugare?

Pentru ca suntem o echipa de oameni calificati, raspunzatori si deosebit de eficienti. Tratam cu atentie fiecare lucrare in parte si oferim servicii personalizate de ignifugare. In plus, incercam sa mentinem cele mai inalte standarde de calitate, la preturi cat mai accesibile. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!