Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a daunatorilor de cereale

Cum scapi de daunatorii de cereale


Spectrul de combatere al acestei metode de dezinsectie depozite cereale este foarte larg. Principalii daunatori ai cerealelor depozitate sunt urmatorii:im_81_0_metode-de-combatere-a-daunatorilor-de-cereale

– gargarita – sitophilus spp.
– gandacelul fainii – tribolium confusum
– gandacelul de orez – oryzaephilus surinamensis
– molia cerealelor – sitotroga cerealella

– molia fructelor uscate – plodia interpunctella

Personalul companiei noastre are studii superioare si este autorizat pentru folosirea substantelor de uz fitosanitar din grupele I, II, III si IV de toxicitate necesare operatiunilor de dezinsectie depozite cereale. Echipa de gazare care efectueaza dezinsectia este formata din 8-10 persoane si este special formata cu experienta in domeniul DDD.

Echipamentele si accesoriile folosite sunt compuse dintr-o masina autorizata, alaturi de sonde speciale pentru efectuarea gazarii si de echipamente de protectie a personalului ( manusi, masti de gaze, salopete si altele). Operatiile de gazare specifice acestei metode de dezinsectie depozite cereale se realizeaza o singura data cu produse de uz fitosanitar avizate si omologate de Ministerul Agriculturii si de Ministerul Sanatatii Familiei, avand si avizul Departamentului Sanitar Veterinar si nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator sau pentru oameni si animale.

Compania noastra poate efectua la cerere o monitorizare cu capcane speciale pe baza de feromoni, pentru a determina momentul optim al efectuarii tratamentului fitosanitar pentru combaterea tuturor daunatorilor de depozit.

Alaturi de noi va pastrati recoltele curate!