Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a gandacilor de bucatarie

COMBATEREA GINDACILOR DE BUCATARIE


im_57_0_gandaci

In cazul in care aveti o invazie de gandaci, trebuie sa contactati o firma specializata in combaterea acestora, care ofera servicii DDD.
Daca doriti sa stabiliti proportiile invaziei puteti sa instalati capcane care au rolul de detectare prevazute cu substante de ademenire asemanatoare feromonilor eliberati de gandaci. Masurile efective de combatere a acestor gandaci de bucatarie constau in atragerea gandacilor cu momeala, respectiv pulverizarea insecticidelor de contact asupra lor. O combatere eficienta a gandacilor este posibila numai prin actiuni continue de indepartare.

O singura interventie este in orice caz sortita esecului.

Atunci cand efectuati exterminarea gandacilor de apartament poate fi o operatiune ale carei rezultate poate descuraja rapid, mai ales daca gradul de infestare este unul ridicat.
Echipa noastra lucreaza cu o serie de insecticide puternice, dar aplicate astfel incat sa minimizeze riscurile pe care toxicitatea acestora le poate ridica. La operatiune de dezinsectie gandaci acestea sunt pulverizate in spatiile si fisurile in care, de regula, se ascund gandacii. Serviciul nostru este rapid, eficient si ofera cel mai inalt nivel de securitate pentru familia si animalele dumneavoastra de companie.
Pentru ca interventia sa aiba succes garantat, este recomandat ca actiunea de dezinsectie gandaci sa aibe loc in 2 etape. In prima etapa, se vor extermina toate insectele vii. A doua etapa este necesar sa aiba loc la un interval de 18-21 zile de la data primei interventii, astfel incat sa se extermine si puii iesiti din ouale depuse pana in momentul primei interventii!