Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a plosnitelor de pat

Recomandari la tratamentele de dezinsectie impotriva acestor plosnite de pat


  • im_58_0_plosnitaIn primul rand trebuie sa se efectueze pregatirea spatiului : orice material textil trebuie scos din dulapuri si pregatite pentru tratament. Insecticidul nu trebuie aplicat direct pe haine, acestea pot fi spalate la temperaturi inalte, iar in felul acesta si insectele mature, dar si larvele si ouale vor fi distruse.
  • Urmatoarea etapa este aplicarea tratamentului : in primul rand, concentratia de insecticid aplicata trebuie sa fie cea maxima recomandata de producator. Apoi urmeaza pulverizarea care trebuie facuta cu foarte mare atentie si rabdare. Fiecare coltisor, crapatura, margine de saltea, imbinare de material, trebuie pulverizat cu insecticid.
  • Dupa aplicarea insecticidului impotriva acestor plosnite de pat prin pulverizare cu pompa de joasa presiune trebuie completat tratamentul cu dezinsectia prin nebulizare
    (ceata rece) sau prin termonebulizare (ceata calda). Aceste aplicari se realizeaza cu ajutorul unor nebulizatoare sau termonebulizatoare. In cazul in care nu aveti la dispozitie, sau personalul contractat nu are la dispozitie aceste echipamente, va recomandam utilizarea dozelor aerosol. Insecticidul emis de aceste doze va ocupa tot volumul incaperii si va patrunde in ascunzisurile plosnitelor. Chiar daca particula pulverizata este foarte fina, daca plosnita este atinsa va fi iritata si se va misca. In momentul iesirii din ascunzis va intra in contact cu insecticidul pulverizat anterior cu pompa de joasa presiune. Rezultatele vor fi uimitoare.

Operatiunile ce trebuie urmate tratamentului impotriva plosnitelor:

  • Aerisirea temeinica este obligatorie, minim 2 ore geamurile si usile larg deschise. Pentru a mari sansele de reusita trebuia sa aspirati toate zonele pe unde ati pulverizat si ar putea sa existe oua sau insecte moarte.
    Curatati sacul aspiratorului sau chiar aruncati-l.
    Ouale de plosnite nu sunt distruse de nici un insecticid.

Recomandarea noastra este sa se repete acest tratament complex si complementar de cel putin 2-3 ori.