Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a puricilor

Informatii si sfaturi despre cum sa scapam de purici.


Prevenirea infestarii cu purici se face prin astuparea gaurilor si spatiilor inguste, ce pot servi drept locuri de clocire. Locul de odihna al animalelor de casa trebuie curatat regulat iar acestea pot fi protejate preventiv cu zgarzile anti-purici sau prin tratare preventiva cu diverse solutii.im_61_0_purici

Combaterea acestor purici cu insecticide se va incepe in locuinte prin curatarea obligatorie a zonei – orice material textil, cadavru de animal, gunoi trebuie aruncat si eventual pulverizat cu insecticid. Astfel eliminati creearea de noi focare in zona de gunoi. Prin neefectuarea acestui tratament se duce la obtinerea unor rezultate nefavorabile si infestarea din nou cu aceasta insecta.

Atunci cand faceti tratament impotriva acestor purici in locuinta, hainele si alte materiale textile precum perdelele, asternuturile trebuie puse in saci inainte de efectuarea tratamentului, apoi spalate la temperaturi ridicate de 50 – 60 grade. Dupa ce aerisiti camerele unde ati facut tratamentul aspirati toate suprafetele, paturile, covoarele si toate materialele textile care nu au putut si spalate. Se va repeta tratamentul impotriva acestor purici prin pulverizare inca o data pe toate suprafetele cu insecticid si va fi urmat din nou de un tratament cu aspiratorul si de fierbere. Tratamentele vor fi repetate dupa 7 zile de la prima aplicare pentru a fi siguri ca nu scapa nici un puric. Se va trata toata suprafata infestata iar apoi, asternuturile, hainele, covoarele si alte materiale textile vor fi spalate.

In paralel cu tratamentul spatiilor este obligatorie imbaierea animalelor impotriva acestor purici.