Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a sobolanilor

Cum sa scapi de sobolani


Pentru prevenirea vizitei acestor sobolani se recomanda aceleasi masuri preventive ca la soareci. Acesti sobolani sunt mai inteligenti si mai capabili de a invata din experienta decat soarecii e casa, de aceea ei invata rapid cum sa evite obiectele folosite in combaterea lor si dupa scurt timp, ei invata cum sa evite capcanele. Din cauza aceasta, combaterea acestor sobolani cenusii trebuie efectuata de catre o firma profesionista de deratizare.im_63_0_sobolani

Pentru prevenirea acestor sobolani la exterior trebuie sa iti pastreazi gradina curata. Copacii trebuie curatati si crengile care ajung la burlane si jgheaburi trebuie taiate deoarece acestea reprezinta o alta intrare pentru sobolani. Totodata, daca ai lemne depozitate in curte esti in mare pericol sa iti apara musafiri nepoftiti in casa, pentru ca acesta este locul lor preferat.

La interior trebuie sa faci curat in mod regulat sub cuptor si in spatele aparatelor electrocasnice unde raman cel mai adesea resturi de mancare. De asemenea, incearca sa cureti si portiunea de sub dulapurile din bucatarie.

Pentru combaterea rozatoarelor de tipul acestor sobolani este necesara o pregatire si cunoastere buna a spatiului dar si a modului de realizare a tratamentului. Tratamentele de deratizare la exterior se fac sub forma de bariera si se realizeaza perimetral de jur imprejurul cladirii sau suprafetei. Statiile de intoxicare impotriva acestor sobolani trebuie monitorizate pentru a observa gradul de infestare – la o saptamana dupa primul tratament iar dupa aceea, in functie de analiza primei vizite, lunar, trimetrial sau semestrial.

Pentru tratamentele de deratizare la interior va recomandam sa le efectuati cu capcanele cu adeziv pe suport de carton, plastic sau lemn.