Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a tantarilor

CUM SA SCAPI DE TINTARI


Pentru a reduce sau preveni riscul infestarii, fara utilizarea unui tratament chimic, trebuie gasita si oprita sursa inmultirii acestor tantari prin eliminarea zonelor cu apa statuta (fantani neacoperite, puturi, balti, apa statuta sub diferite forme). Va recomandam curatarea zonei pe o suprafata cat mai mare, eliminarea vegetatiei ce pastreaza umbra si umiditate sau a aim_78_0_metode-de-combatere-a-tantarilorltor obiecte ce ar putea incuraja inmultirea tantarilor.

Alegerea insecticidului pentru tratament se face in functie de suprafata pe care doriti sa o protejati si in functie de echipamentul pe care il detineti. Tratamentele impotriva acestor tantari se fac prin aplicarea reziduala a insecticidelor pentru a avea remanenta cat mai indelungata. Razele soarelui, roua, praful, umiditatea, ploaia distrug substanta activa si insecticidul isi pierde din proprietati, de aceea se recomanda tilizarea substantelor in locuri cat mai bine izolate si umbrite.

Un lucru foarte important este ca tratamentele sa fie facute cu rabdare si repetitiv, frecventa fiind de 2 ori in prima saptamana iar apoi lunar sau poate chiar mai rar. La prima aplicare de insecticid facuta, toate insectele mature sau o foarte mare parte din ele vor muri, ramanand totusi cele in stadiu de ou sau larva. Daca se completeaza tratamentul cu un larvicid, rezultatul imediat va fi mult mai bun.

Completarea tratamentul impotriva acestor tantari prin pulverizare cu insecticid se poate face si prin utilizarea larvicidelor. Larvicidele sunt insecticide care vizeaza in mod specific stadiul larvar din viata a unei insecte.