Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode de combatere a viespilor

Cum scapam de viespi


Tratamentele care se efectueaza impotriva acestor viespi sunt printre cele mai dificile. Aplicarea insecticidelor trebuie sa se faca direct pe cuib si de aici apare marea dificultate. De la inceperea tratamentului si pana toate viespile sunt moarte dureaza 2 – 3 minute, timp in care insectele nu sunt foarte prietenoase.im_79_0_metode-de-combatere-a-viespiilor

Dezinsectie impotriva acestor viespi la interior se poate face in functie de locul in care este amplasat cuibul: daca cuibul viespilor este in incinta sau viespiile sunt doar in trecere. In al doilea caz solutia vine mai usor, se aplica pe zburatoare insecticid prin pulverizare sau daca volumul de aer este etans prin pulverizarea unei doze de insecticid aeroso. La pulverizarea directa sa aveti grija ca insectele nu mor imediat ci in 2 – 5 minute iar pana atunci sunt foarte agresive.

Atunci cand se efectueaza combaterea unui cuib de viespi din interior, aplicarea insecticidului trebuie facuta direct pe cuib, in concetratia maxima recomandata.

Dezinsectia impotriva viespiilor la exterior – se poate face tratamentul doar prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau cu atomizorul direct pe cuibul de viespi.
Atentie, acestea nu vor muri imediat iar pana atunci vor fi foarte nervoase.