Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Metode pentru combatere a mustelor

Cum puteti sa scapati de muste


In mometul in care prevenirea nu a fost facuta si zona este deja infestata atunci incepem combaterea mustelor. Acele muste ce apar izolat, pot fi omorate cu clasicul plici de muste.
Alte metode pe care le puteti folosi si care au succes in combaterea mustelor sunt hartia, plasele, insecticidele si lampile UV.im_65_0_muste

Tratamentul cu insecticide clasice se aplica pe toata suprafata tratata pe orice fel de suport – iarba, vegetatie, pereti. Cand una din aceste muste atinge suprafata tratata, substanta activa isi face efectul, paralizand instantaneu insecta si omorand-o in maxim 10 – 15 minute. Acest tip de aplicare nu are remanenta foarte indelungata, 2-5 saptamani sau pana la prima ploaie mai puternica

Exista cateva variante de insecticide care contin atractant ce se folosesc in tratamentele impotriva mustelor. Aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata precum in cazul insecticidelor clasice ci doar zonal. Pentru a avea o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarele direct si unde nu ploua.

Ultima varianta impotriva mustelor o reprezinta lampile cu UV , cu grilaj electric sau cu benzi adeziva, care pot fi considerate si tratamente ecologice, nechimice. Functionarea aparatului se bazeaza pe atractia mustelor pentru lumina ultravioleta. Pentru industria alimentara este obligatorie utilizarea lampilor cu benzi adezive deoarece cele cu grilaj electric nu ofera controlul asupra insectelor electrocutate care ar putea accidental ajunge in zone care ar deranja clientii.