Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Insecticid K-Othrine EC 25

im_83_0_insecticid-k-othrine-ec

Insecticid K-Othrine EC 25

K-Othrine EC 25 emulsie concentrata de deltamethrin Catracteristici tehnice: Insecticid de contact si ingestie, cu un spectru extrem de larg de actiune. Este formulat atat pentru aplicare reziduala, cat si pentru atomizare si termonebulizare. K-Othrine EC 25 este conceput pentru o eficacitate maxima in conditii de securitate a spatiului tratat, fiind recomandat pentru o utilizare profesionala fara restrictii la aplicarea pe vegetatie.
Cerere Oferta

Utilizare: Este indicat pentru tratamentele multi-anuale impotriva mustelor si a tantarilor prin atomizare si nebulizare. Efecte garantat pentru spatii de depozitare, subsoluri, scari de bloc, parcari subterane, dar si in zone industriale, prim aplicarea cu pompa de joasa presiune, aromizorul sau nebulizatoarul.

Daunatori vizati: Tantari si muste, gandaci de bucatarie, purici, furnici, omizi, daunatori specifici spatiilor de depozitare

Profil tehnic: Compozitie: 100 ml de K-Othrine EC 25 contin 2,5 g (2,85%, 25g/l) deltamethrin si coformulanti pana la 100 ml. Formulare : emulsie concentrata (EC)

Dozaj:
– ULV: 800 ml K-Othrine EC 25 in 20 litri apa pentru 20 ha suprafata tratata,
– Ceata calda: 40 ml K-Othrine EC 25 in 5 litri solvent petrolier pentru 1 ha suprafata tratata,
– Rezidual: 40-60 ml K-Othrine EC 25 in 5 litri de apa pentru 100 mp suprafata tratata.