Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Tratamente fitosanitare


Tratamente fitosanitare eficiente

Tratamentele fitosanitare constau in stropirea periodica a plantatiilor de arbori, gradinilor, aliniamentelor de vegetatie ornamentala etc, cu scopul de a combate daunatorii si bolile ce pot afecta dezvoltarea in conditii optime a vegetatiei si arborilor. De altfel, aceste tratamente urmaresc in mod deosebit eliminarea agentilor fitopatogeni Mycospharelle maculiformis ( antracnoza), Hyphantria cunea ( omida paroasa), Pseudomonas syringe (arsura bacteriana), Cameraria orhidella (larva miniera) etc. Asadar, noi va punem la dispozitie cele mai bune servicii si tratamente fitosanitare, pentru ca gradina dumneavoastra sa fie asa cum v-ati dorit.


Tratamente fitosanitare – o necesitate

Din pacate, an de an de confruntam cu tot mai multi daunatori ai vegetatiei, motiv pentru care trebuie sa actionam cu tratamente fitosanitare adecvate. Noi detinem aparatura ultra moderna pentru combaterea boilor si daunatorilor ce afecteaza plantele, cat si pentru erbicidarea diverselor spatii verzi si terenuri. Produsele folosite de catre specialistii nostri sunt avizate de catre Ministerul Agriculturii, acestea avand un nivel de toxicitate cat mai redusa.

Realizam tratamente fitosanitare pentru pomi fructiferi, arbori ornamentali, vita de vie, vegetatie inalta si diverse alte spatii verzi. In plus, pentru o eficienta crescuta, putem realiza programe anuale de combatere a daunatorilor si bolilor, rezultatele fiind mult mai bune. Cat costa un tratament fitosanitar? Ei bine, tarifele sunt stabilite in functie de suprafata, tipul daunatorilor sau bolii, produsele folosite, gradul de infestare etc.

Ai grija de gradina ta cu tratamente fitosanitare eficiente!

Tratamentele fitosanitare sunt cea mai buna solutie pentru ca gradina dumneavoastra sa fie mereu verde si frumoasa, dar mai ales sanatoasa. Avem grija sa eliminam orice fel de boala sau daunatori si recomandam actiunea preventiva, o metoda mult mai potrivita in acest context. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre si tratamente fitosanitare, reprezentantii Igiena Romserv DDD va stau oricand la dispozitie!