Cerere oferta

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Dezinsectie


Dezinsectie – servicii profesionale care te scapa de daunatori

Dezinsectia reprezinta actiunea de eliminare prin mijloace diverse a insectelor daunatoare omului, cat si animalelor sau culturilor agricole. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu substante profesionale, dar si cu echipamente ce ajuta la raspandirea eficienta a substantelor deparazitare. Pe langa faptul ca insectele provoaca disconfort, acestea sunt si purtatoare de boli precum: malaria, bacteria E colli, tifos murin, febra galbena si multe altele. Noi va punem la dispozitie servicii complete de dezinsectie, care sa va scape de grija insectelor.


Dezinsectie – metode si tipuri de daunatori

Exista mai multe metode de eliminare si mentinere a unui nivel cat mai scazut de insecte. Printre acestea se afla:

  • Pulverizarea cu pompa a insecticidului

  • Atomizatorul

  • ULV (ultra low volume)

  • FOGGER-ul (ceata calda)

  • Seringa ( metoda folosita numai pentru insecticidele sub forma de gel; acest produse vin preamabalate direct de la producator)

Care sunt cele mai des intalnite specii de insecte atunci cand vorbim despre dezinsectie? Din experienta de pana acum, primim solicitari pentru a interveni in cazuri de aparitie a gandacilor de bucatarie, muste, tantari, capuse, purici, furnici, plosnite sau cariul de lemn. Gandacii de bucatarie au un ciclu de dezvoltare sezonal si se pot reproduce pe tot parcursul anului. Acestia pot invada baia, bucataria sau intraga locuinta, provocand disconfort major.

Musca isi face aparitia odata cu temperaturile ridicate si poate transmite boli precum lepra, conjunctivita, tuberculoza, febra tifoida, diaree si dezenteria etc. Tantarii sunt de asemenea foarte periculosi, bolile transmise de aceste insecte fiind chiar mortale. Capusa face parte din clasa arahnidelor si se hraneste pe seama organismului parazitat. Aceasta traieste in general pe mamiferele mari si mici, dar pot ataca si omul. Capusa transmite boli precum febra patata a Muntilor Stansoci, boala Lyme, febra Colorado, tifosul Sao Paolo etc.

Dezinsectie cu insecticide si echipamente profesionale

Asadar, sanatatea noastra este amenintata zilnic de numeroase insecte, motiv pentru care masurile de dezinsectie sunt absolut necesare. Noi va oferim servicii profesionale, menite sa distruga insectele nedorite din casele si proprietatile dumneavoastra, cat si sa previna aparitia si efectele grave ale acestor daunatori. Cu noi, faceti economie de timp si bani. Va asteptam!