Servicii de deratizare in Targu Mures si Romania

 

Deratizarea consta in procesul de eliminare a rozatoarelor daunatoare (sobolani, cartite, soareci) purtatoare si aducatoare de microbi si boli periculoase pentru om cat si animale. Rozatoarele sunt cele mai intalnite purtatoare si transmitatoare de boli bacteriene, paraziti si virotice, atat pentru om cat si pentru animale. Procesul de deratizare vine sa previna transmiterea bolilor prin mucatura sau contact direct. Printre bolile raspandite de daunatori se numara febra aftoasa, trichineloza sau turbarea.

Deratizarea consta în aplicarea de masuri permanente pentru a elimina rozatoarele daunatoare si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atât pentru om cât si pentru animale. Deratizarea se efectuează atât în spații închise (hoteluri, clădiri publice, depozite, unități de alimentație, instituții) cât și în spații deschise.
Obiectivul operatiilor de deratizare este oprirea dezvoltarii rozatoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestor factor perturbatori pentru mediul in care traiti. Pentru inceput putem spune ca exista multe solutii sau metode din punctul de vedere al operatiei de deratizare si va prezentam in continuare cateva tipuri de servicii:

Deratizarea se efectueaza atat in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in interior.

Deratizarea este de doua feluri: profilactica sau preventiva si respectiv terapeutica sau de combatere.

Masurile de combatere a acestor sobolani si soarici pornesc in primul rand de la eliminarea in permanenta a surselor de apa si hrana, in special a gunoiului menajer. Mai departe se poate actiona prin procese mecanice precum capcane, aparate cu ultrasunete etc si prin procese chimice ca de exemplu momeli.

Executam astfel de lucrari de deratizare in Targu Mures, precum si deratizare in toata Romania.